Vad är skillnaden mellan odlad och vild Kratom?

vild kratom

Det finns två olika kategorier av Kratom: vild kratom och odlad Kratom. Vilt vuxet Kratom är alltså vilda träd som växer fritt i regnskogar och odlad Kratom sker oftast vid kontrollerade odlingar.

Vild Kratom: Naturens Underverk

Vilt växt Kratom frodas i de naturliga regnskogarna, fri från människans inblandning. Dessa träd, med sina större, tjockare och grövre löv, bär på arvet från tusentals år i en ostörd miljö. Detta resulterar i unika egenskaper och en rikhet som är svår att duplicera i odlade förhållanden. ’Wild Borneo’ sortimentet, till exempel, kommer från träd som i genomsnitt är åtta år gamla, vilket ger en exklusiv och rik upplevelse jämfört med yngre, odlad Kratom.

Odlad Kratom: Från Gård till Hem

Med den ökande efterfrågan på Kratom har fler odlare i Indonesien anslutit sig till marknaden. Dock har detta medfört en utmaning i att bibehålla hög kvalitet på grund av bristande kunskap och erfarenhet. Trots detta kan odlad Kratom, under rätt förhållanden och med adekvat expertis, även den uppnå hög kvalitet. Det krävs dock betydande resurser för att återskapa den naturliga miljön som vild Kratom åtnjuter.

Hållbarhet och Kvalitet: Välja Mellan Odlad och Vild Kratom

En viktig fördel med vild Kratom är frånvaron av bekämpningsmedel, vilket man ofta använder i kommersiella odlingar. De vilda sorterna erbjuder i allmänhet en överlägsen kvalitet, men kräver samtidigt mer arbete att skörda, kontrollera och transportera. Därför anses de som en mer exklusiv produkt. I våra kommande blogginlägg kommer vi att fördjupa oss ytterligare i vad du bör tänka på när du köper Kratom, så håll utkik!

Utforska Vilda Sorter som Wild Borneo samt Wild Bali serien

Upptäck vårt utbud av vilda Kratom-sorter, skördade direkt från Borneos hjärta. Dessa kvalitetsprodukter ger en autentisk upplevelse direkt från naturen.

Kratomexperten: Kvalitet och Snabbhet i Fokus

På Kratomexperten är vi dedikerade till att leverera Kratom av högsta kvalitet. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och säkerställa att varje kund får valuta för pengarna. Välj oss för en trygg och säker upplevelse när du köper Kratom i Sverige.

11 tankar om “Vad är skillnaden mellan odlad och vild Kratom?

 1. Lajven says:

  Intressant! Kommer den här typen av vild kratom att fortsätta finnas tillgängligt i er butik i framtiden, eller är det tillfällig exklusivitet?

  • Kratomexperten says:

   Hej Lajven! Vild kratom är en exklusivitet i världen då den är begränsad i tillgång. Dock kommer den alltid finnas tillgänglig hos oss. Vi strävar dessutom efter att utöka det vilda sortimentet.

  • Kratomexperten says:

   Hej! Tack för att du skriver till oss. Vi har det i våra tankar och planer att få in det i vårat sortiment, dock vet vi tyvärr inte när det blir av..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *