Nyhet – Sample Packs

Kratom Samples

Nu kan du testa våra produkter genom att beställa Sample Pack 5 x 20g eller 3 x 20g!

Efter allmän begäran har vi lanserat Sample Packs! De finns att köpa i butiken som vanligt och till ett rimligt pris! För att välja vilka samples du vill ha gör du det i kassan, i meddelandefältet. Låter ni det stå tomt så väljer vi ut de 3 eller 5 produkterna som är populärast!

Tips #1: När du beställer annat så kan du fråga om samples i meddelandefältet i kassan, är vi på gott humör skickar vi med det!

Tips #2: Glöm inte att logga in när du handlar, eftersom vi har Sveriges generösaste lojalitetsprogram som kan ge upp till 15% livstidsrabatt på hela din varukorg.


Kratomexperten.se – butiken med Sveriges stabilaste sortiment och starkaste expertis vad gäller Kratom. Hos oss hittar du kvalitetssäkrat och färskt Kratom från olika områden av Borneo, Indonesien. Vi älskar det vi gör och vill erbjuda dig en bra variation – allt från vilt vuxna till professionellt odlade sorter med konsekvent kvalitet och hygienisk hantering hela vägen från Borneos hjärta till din dörr. Här är du i trygga händer – handla Kratom och övrigt tillbehör till din tvåltillverkning online i webbutiken.

En tanke om “Nyhet – Sample Packs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.