Grattis till vinnarna!

Ett STORT tack till alla deltagande!

Vi fick in 248 st deltagare och vi lottade ut 5 vinnare, precis som lovat! Lottningen är alltså dragen och paketen skickades i måndags till vinnarna utan att meddela de (vi gillar överraskningsmomentet). Vi välkomnar alla att gratulera vinnarna ihop med oss – STORT GRATTIS!

Än så länge har två av fem vinnare kontaktat oss och gett oss stor uppskattning och massa kärlek. Vårt mål är att fortsätta surfa på kärlekens vågor ihop med er alla – utan er är vi ingenting. Fler tävlingar, fler produkter, fler rabatter och fler överraskningar är på gång!

PS. Vi valde att inte blotta vinnarnas namn, vi tror inte att någon hade uppskattat det.

Massa kärlek,
Teamet bakom Kratomexperten


Kratomexperten – Inrikes Kratom med snabb leverans
Kratomexperten är Sveriges seriösaste leverantör som strävar efter att ta kvalitet och seriositet till en ny nivå. Vår målsättning är att varje kund ska få tillbaka varenda spenderad krona i form av värde samt att överträffa kundens förväntningar. Vill du köpa Kratom i Sverige? Du kan känna dig säker och trygg när du köper Kratom från oss.

8 tankar om “Grattis till vinnarna!

 1. J says:

  Blev en riktigt trevlig överraskning igår när jag hämtade ut ett mystiskt paket jag inte beställt haha men de visade sig att jag hade turen denna gången. Det värmer fint nu när hösten är på ingång så tack så mycket KE!

 2. Harry says:

  Tjena! Jag vinner aldrig något i vanliga fall så det kom som en chock haha. Riktigt jävla kul och stort tack till er! Har följt er sen start, var nog en av de första hundra kunderna iaf, och kvaliten har aldrig vart föremål för klagomål!

  Nu jävlar ska det tvålas.

  Tack för ni inte outar våra namn. Vissa personer tycker inte att det är OK att man gör tvål som hobby och om någon googlar vill man ju gärna att andra resultat visas :). Speciellt för mig med ett unikt namn.

  Ta hand om er, lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *