GIVE AWAY – VÄRDE 4500KR

Give away

Vi är glada att meddela att vi arrangerar en spännande give away på vår hemsida! Om du vill vara med och ha chansen att vinna, är det här din chans. Läs vidare för att ta reda på vad du behöver göra för att delta.

HUR DU DELTAR
För att delta i vår give away behöver du göra två enkla saker:

1. Prenumerera på vårt Nyhetsbrev:
Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du de senaste nyheterna, erbjudandena och specialrabatterna direkt till din inkorg. Om du redan prenumererar, är detta steg redan avklarat! Annars kan du göra det direkt här:

* Obligatoriskt

2. Skapa ett konto på vår hemsida:
Om du inte redan har ett konto hos oss, skapa ett nu. Det tar bara några minuter och ger dig automatiskt tillgång till lojalitetsprogrammet, exklusiva erbjudanden och mycket mer.

VAD KAN DU VINNA?
Vinnaren kommer att lottas ut och vinner helt nya Airpod pro 2 gen samt 1 kg av valfri kratom. Det här är en chans du inte vill missa!

NÄR ÄR TÄVLINGEN SLUT?
Give away:n kommer att pågå maj ut, så se till att delta så snart som möjligt. Vinnaren kommer att lottas ut i början av juni och kommer att kontaktas via mail.

Vi ser fram emot att ha dig med på vår give away! Om du har några frågor, tveka inte att kontakta vårt kundtjänstteam. Tack för att du är en del av vår gemenskap, och vi önskar dig lycka till!

En tanke om “GIVE AWAY – VÄRDE 4500KR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *