Kratom Sverige

Kratomexperten är hjärtat av Kratom Sverige. Vi startade företaget i symbios med ledorden Ärlighet, Rättvisa och Hårt arbete. Då marknaden har ett svart hål i form av ärlighet och rättvisa där branschen tjänar för mycket på kunders bekostnad – uteblir rättvisa. Med denna motivation och inspiration kom Kratomexperten till liv och skrev en helt ny historia. Som ett resultat av detta finner ni ett ytterst tillförlitligt alternativ att handla Kratom ifrån.

Kratom Sverige – Från hjärtat av Borneo

Kratomexperten är en Svensk webbutik som tillhandahåller Kratom från välgranskade bönder i ett flertal områden av Borneo, Indonesien. I jakten på hög kvalitet har vi lärt känna föreningsaktiva människor och upprättat kontakt med rätt människor i Indonesien. Som ett resultat av nätverkandet har Kratomexperten tillgång till de seriösaste och bästa producenterna.

Vi erhåller alltså ett stort kontaktnätverk som entusiasmerar för Kratom i Indonesien. För att bidra med ett sortiment för våra kunder tillämpar vi ständig jakt efter just det ni söker med stor fokus på kvalitetssäkringen. Verksamheterna vi väljer att samarbeta med håller i revisioner på jordbrukarna, kvalitetskontroller och utbildningar för att säkerställa hygien, arbetsförhållanden, rättvisa löner, hög kvalitet och att alla följer ”standard procedure operations”. Utöver detta sker tredjepartsverifiering i form av labbtester på varje batch från bönderna för att säkerställa att bladen är rena från bl.a. bakterier och tungmetaller. Torkningsprocessen av bladen sker bl.a. centralt i en modern och högteknologisk anläggning där man kontrollerar alla parametrar för att bibehålla rätt kvalitet i löven.

Kratom – Kvalitet

En viktig pelare i vårat kvalitetsarbete är att lantbrukarna revideras i avseende till hygien, arbetsstandard, arbetsvillkor, löner, kvalitet mm. Som ett resultat av denna ambition har vi upprättat ett partnerskap med en indonesisk kratomförening som tillhandahåller denna process.

Effekten av vårat tillvägagångssätt är att lantbrukarna och den centrala kontrollorganisationen får mer marginaliserad försäljning och vi dyrare produkter. Men slutkunderna får det de efterfrågar, och lite mer.

BUTIK

Kunden i fokus

Kunder har krav, önskemål och behov som är både uttalade och icke-uttalade. Kratomexpertens mål är att ständigt försöka överträffa dessa. Då transparens är en brist i denna bransch, har vi valt full transparens. Läs mer på våran blogg!

BLOGG