Lojalitetsprogram lanserat!

Lojalitetsprogram

Nu har vi lanserat det efterlängtade Lojalitetsprogrammet. Detta innebär att när du som registrerad kund handlar på Kratomexperten får du poäng som i sin tur ökar din lojalitetsnivå. Det finns fyra nivåer att nå upp till: bronskund, silverkund, guldkund och diamantkund. Varje nivå belönar dig med en livstidsrabatt på 2%, 5%, 10% och 15%. 

Hur man tjänar poäng:

 • Handla på hemsidan – du får 1 poäng per 20 spenderade SEK. Ingen intjäning av bonuspoäng på fraktkostnader.
 • Recensera våra produkter – du får 3 poäng per produktrecension.
 • Kommentera våra blogginlägg – du får 2 poäng per kommentar.

Belöningar – aktiveras automatiskt när du har nått upp till respektive nivå:

Kratomexperten – Inrikes Kratom med snabb leverans

Kratomexperten är Sveriges seriösaste leverantör som strävar efter att ta kvalitet och seriositet till en ny nivå. Vår målsättning är att varje kund ska få tillbaka varenda spenderad krona i form av värde samt att överträffa kundens förväntningar. Vill du köpa Kratom i Sverige? Du kan känna dig säker och trygg när du köper Kratom från oss.

23 tankar om “Lojalitetsprogram lanserat!

 1. Chris says:

  Hej!
  Skapat ett konto här sen innan. Har ju handlat era produkter sen några månader tillbaka. Får jag dem poängen tillgodo? vart kan jag se min nivå och hur mycket poäng/rabatt jag har?

  • Mikael Malmkvist says:

   Lojalitetsprogram är ju helt fantastiskt. Jag köper minst 1kg i månaden och rabatten plockar ner totalen en bit.
   Jag är jättenöjd kund
   Mikael Malmqvist

 2. jimi.erikssn says:

  Schysst ju. Blev en rejäl första order så nådde nästan silver på första beställningen. Hoppas på ett långt o bra samarbete i fortsättningen. 🙂

 3. Anja says:

  Kul! Jag fick precis mitt första paket från er och jag måste bara berömma er för hur fint det var paketerat också. Kändes lyxigt! Tack 🙂

 4. Faken says:

  Jag har beställt ett flertal gånger och aldrig varit några problem med leverans eller support. Rekommenderar starkt o prova och beställa här i från och även billigt för så bra produkter. Tack återigen.

 5. ke_944 says:

  Programmet är superbra där man belönar kunden för att vara en lojal stamkund detta är något som fler företag och branscher borde ta efter då detta tyvärr saknas hos många, även den snabba service och kundtjänst som Kratomexperten tillgodoser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *