Nyhet – Maeng Da

MAENG DA

Kratomexperten har väldigt mycket på gång, vår pipeline är fylld med nya produkter och förbättringar – den här gången lanserar vi GRÖN OCH RÖD MAENG DA! Denna serie är odlad i västra Kalimantan. Plantagens bördiga jord liknar kratomets originala livsmiljö och därpå får löven unika egenskaper och attribut som matchar våra krav för att ha en plats i sortimentet.

Pulvrets färg är röd som ”vanliga” röda, detta är pga att löven är fermenterade. Alla löv är gröna i grund och botten, dock är venerna gröna, röda eller vita. Detta är vad som differentierar de tre sorterna ifrån varandra, och för att beskriva det i få ord så är det mognaden på löven som avgör färgen på venerna. Röd är mogna blad. Fermenteringsprocessen är vad som gör löven (och i sin tur pulvret) helt röda och ändrar på lövens uppsättning av egenskaper. I det här skedet valde vi en traditionell fermenterad röd för att tillgodose kunder med variation.

Eftersom vi har fått så kärleksfull och positiv feedback från våra kunder vill vi på alla möjliga sätt ge tillbaka, denna gången genom att ha 20% lanseringsrabatt på Maeng Da serien under hela maj!

5 tankar om “Nyhet – Maeng Da

  • Kratomexperten says:

   Hej!

   Ja den är lika finmald som våra andra – dvs snäppet grövre än nano-pulver.

   Dock måste man även ta hänsyn till lövens egenskaper, t.ex. fibrernas hårdhet. Våra vilda sorter är ett exempel på väldigt tydliga och grova fibrer som påverkar lösligheten.

   Mvh,
   Experten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *