Över 1000 kundrecensioner!

kratom

Över 1000 recensioner – en milstolpe för oss!

Vi vill börja med att uttrycka vår tacksamhet till alla våra kunder för ert stöd och ert engagemang. Det är tack vare er feedback och ert stöd som vi kan förbättra vårt arbete och erbjuda en bättre upplevelse för er alla. Vi värdesätter verkligen all kritik och alla åsikter från er, och vi är fast beslutna att låta er vara en del av vår utveckling. Er röst är viktig för oss och vi vill att ni ska känna er hörda och involverade i vårt arbete. Vi vill även ta tillfället i akt att tacka vår fantastiska testpanel som alltid ger oss värdefull feedback inför nästintill varje ny produkt. Om du är intresserad av att vara en del av vår testpanel, är du välkommen att kontakta oss via e-post.

Att få över 1000 recensioner är en betydelsefull milstolpe för oss och vi vill fira detta tillsammans med er. Som en gest av vår uppskattning vill vi erbjuda er en exklusiv rabattkod på 20%. Det är vårt sätt att tacka er för ert stöd och förtroende. Koden är 1000RECENSIONER, kan användas en gång per kund och är giltig i en månad.

11 tankar om “Över 1000 kundrecensioner!

 1. Lajven says:

  Uppskattar att ni alltid erbjuder schyssta rabatter och värnar era kundrelationer. Kommer alltid handla av er då ni är i en klass för sig!

 2. Lexi Liljekvist says:

  Jättesnabb leverans och mycket fint paketerat. Är väldigt nöjd och kommer fortsätta handla från er. ♡

 3. carl b says:

  Bästa servicen jag upplevt inom näthandel. Varje gång jag beställt har jag fått leverans i brevlådan dagen efter. Alltid snyggt packat och rätt grejer.

 4. Alexander Löfqvist says:

  Är så glad att man hittade er, verkligen ett tillits-ingivande företag som värnar om sin kundbas

 5. Hans Rune Nilsson says:

  Är oerhört nöjd med er! Hoppas den koden fungerar vid nästa beställning. Gjorde en i förrgår, men hade inte kikat eran blogg innan dess!

  Tusen tack för Kratomexperten, och för era underbara produkter. Tvålen har aldrig gjort mig så ren som eran Gold Maeng Da.

 6. eflodemark says:

  Nån mer? Jag köpte gold och red maeng da för en månad sen och jag blev fruktansvärt magsjuk med kräkningar, feber o frossa jag kopplar det till kratom .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *