NYHET – WILD RED BORNEO

Wild Red Borneo

Äntligen, efter hög efterfråga, är vi i hamn.
Vår populära serie får sitt viktigaste tillskott.
Wild Red Borneo.

Tack för ditt tålamod, tack för ditt stöd och tack för ditt förtroende. Vi har i två-årstid letat fram den viktigaste produkten i vår produktflora. Efterfrågan har varit stor, men nu är den här – Wild Red Borneo. Produkten är skördade löv med röda vener från vilda träd, dock har ungefär en tredjedel av löven blivit fermenterade och två tredjedelar är i sitt naturliga tillstånd. Den här produkten är även kundverifierad. Alltså, Kratomexperten skickade i vintras ut 5 st ”anonyma” röda samples till vår testpanel som består av cirka 20st stamkunder som fick besvara digitala enkäter om dessa produkter. Den här produkten vann matchen och fick högst all-around resultat. Hoppas alla finner stor glädje i den här nyheten, men låter inte luras – fler nyheter kommer under sommaren!

Vi vill att du ska veta –  utan dig kan vi inte göra det vi gör. Vår målsättning är att du ska uppleva att varje krona spenderad hos oss innefattar ett högre värde adderat i ditt liv. Så medans du klickar in i hemsidan och ser över månadens nyheter så vill vi passa på att sända dig varma och kärleksfulla hälsningar. Vi är tacksamma för dig.

5 tankar om “NYHET – WILD RED BORNEO

  1. Hans Rune Nilsson says:

    Jag fick den i ett sample pack (eller bonuspåse på köpet vid någon beställning) och jag minns att jag tyckte den var härlig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *